středa 19. dubna 2017

Hororové tipy #1


Dnes se s vámi podělím o horory, které jsem viděla a které se mi sice zas tak moc nelíbily, ale to neznamená, že se nebudou líbit vám a pomůžu vám najít vaše budoucí oblíbené filmy :) Tak, jdeme na to! 

NOČNÍ MŮRA V ELM STREET

USA, 2010, 48%
Hrají: Thomas Dekker, Katie Cassidy, Rooney Mara..
Moje hodnocení: *

Pětice dospívajících přátel, která žije ve stejné ulici, má sny o hrozivém muži se znetvořenou tváří, strašidelným hlasem a zahradnickou rukavicí s noži místo prstů. Jednoho po druhém terorizuje ve snech – kde platí jeho pravidla a jedinou cestou, jak před ním uniknout, je probuzení. Když ale jeden z nich zemře, ostatní pochopí, že se jejich sny staly skutečností a jediný způsob, jak přežít, je zůstat vzhůru.



______________________________________

HRŮZA V CONNECTICUTU

USA, 2009, 62%
Hrají: Virginia Madsen, Kyle Gellner..
Moje hodnocení: **

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice

___________________________________________________

ČERNÉ VÁNOCE

USA, 2006, 47%
Hrají: Michelle Trachtenberg, Mary Elizabeth Winstead, Katie Cassidy..
Moje hodnocení: ***

Film vypráví příběh chlapce, který byl svou matkou zneužíván a zamykán v podkrovní místnosti jejich domu. Jeho matka zabila z nenávisti jeho otce a začala žít s milencem, který nebyl tak schopný, jak se zpočátku zdál. Matka si tedy našla nového milence – svého syna, kterému porodila dceru a všechnu svou lásku nasměrovala směrem k ní. Billy dlouhá léta trpěl jejím nezájmem až ji spolu s milencem brutálně zavraždil. Vše se událo před patnácti lety v domě, v němž nyní oslavuje Vánoce skupinka kamarádek. Slušně znuděná děvčata se začnou probírat k životu ve chvíli, kdy je z vánočního klidu vytrhne nejprve několik obscénních telefonátů.

_____________________________________________

MOJE SESTRA VLKODLAK

Kanada, 2000, 60%
Hrají: Emily Perkins, Katharine Isabelle..
Moje hodnocení: ***

Blíží se úplněk. Šestnáctiletá Ginger má svou první menstruaci a jednoho večera se domů vrátí pokousána po celém těle. Co se stalo vědí obě dvě. Temný noční přízrak nemohl být nikdo jiný než vlkodlak. Dívka se pomalu a jistě mění v krvelačnou bestii.

Žádné komentáře:

Okomentovat